EAP Sardenya
Benvinguts a l'Equip d'Atenció Primària Barcelona Sardenya!
Telèfon: 93 567 43 80

Prestacions ortoprotètiques

 

L'EAP Sardenya presta material ortopèdic per aquells pacients que de forma puntual necessiten caminadors, crosses o cadires de rodes, segons la disponibilitat en el centre.

 

Si el pacient ho necessita de forma permanent, cal que demani una visita amb cita prèvia amb el seu metge/ssa de capçalera. Aquest ho valorarà i tramitarà la corresponent prescripció:

  • Prescripció d'article ortoprotètic (PAO): inclou pròtesis externes, ortesis i cadires de rodes, sempre que estiguin prescrites pels metges de la xarxa sanitària pública i que estiguin vigents a la cartera del Sistema Nacional de Salut i està subjecta a aportació econòmica per part de l'usuari. Més informació.
  • Rescabalament de despeses sanitàries: si per obtenir un article ortoprotètic prescrit per un metge especialista de la xarxa pública l'heu adquirit en un centre no adherit al CatSalut, avançant-ne el pagament, sempre que aquest article, visita i/o medicació estigui inclòs en les prestacions ortoprotètiques, podeu tramitar la sol·licitud de rescabalament de l'ajut del CatSalut adreçant-vos al vostre Equip d'Atenció a l'Usuari.
  • Banc Solidari de Material Ortopèdic: presten puntualment material ortopèdic subjecte a contracte. Es recull un dipòsit com a quota solidària de manteniment.
© EAP Sardenya
C/ Sardenya, 466 · 08025 Barcelona · 93 567 43 80 · ajuda@eapsardenya.cat