EAP Sardenya
Benvinguts a l'Equip d'Atenció Primària Barcelona Sardenya!
Telèfon: 93 567 43 80

Convenis

  • Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau

L'IIB Sant Pau neix de l'associació natural i integració que ha tingut lloc entre els diferents centres que formen el seu Campus Biomèdic. Té per objectiu contribuir a la millora de la qualitat de vida per mitjà de l'aplicació dels avenços en ciències de la salut. Des del 2009, la nostra Unitat de Recerca en forma part.

 

  • Institut d'Investigació en Atenció Primària Jordi Gol

Amb l'IDIAP Jordi Gol tenim un conveni de col·laboració per tal de desenvolupar conjuntament activitats de recerca biomèdica i coordinar recursos destinats a la investigació clínica i epidemiològica, recerca amb medicaments i recerca en serveis sanitaris, així com activitats de formació i difusió de coneixements.

 

  • Consorci per a la Normalització Lingüística

L'EAP Sardenya i el Consorci per a la Normalització Lingüística han signat un conveni per a l'execució del pla d'autonomia lingüística. Aquest conveni comporta la voluntat i la necessitat de promoure l'ús del català dins la nostra empresa.

 

  • Universitat Internacional de Catalunya

L'EAP Sardenya i UIC-Barcelona han signat un conveni per la formació clínica i sanitària dels alumnes de Medicina i Infermeria. El reconeixement universitari per part de UIC Barcelona consolida l'experiència de l'EAP Sardenya en l'àmbit assistencial, de docència i de recerca en atenció primària. La col·laboració esdevé l'EAP Sardenya com el primer Centre d'Atenció Primària Universitari de l'Estat 2017.

© EAP Sardenya
C/ Sardenya, 466 · 08025 Barcelona · 93 567 43 80 · ajuda@eapsardenya.cat