EAP Sardenya
Benvinguts a l'Equip d'Atenció Primària Barcelona Sardenya!
Telèfon: 93 567 43 80

Programes propis

  • Programa d'odontopediatria: L’odontologia infantil actualment tracta el nen en la seva integritat i ho fa promovent les accions preventives davant de les accions invasives. D’aquesta manera visitem els nens i nenes de 0 a 16 anys per prevenir l’aparició de càries i altres malalties bucals.
  • Programa de prevenció de malaltia periodontal en persones diabètiques: es fan visites de control i tractament de la patologia periodontal amb tartrectomia i curetatge i cirurgia periodontal.
  • Programa "Atenció a la dona embarassada": és un programa per al tractament de la patologia de les genives i prevenció de la càries. El programa consta de tres visites: en la primera visita es fa un diagnòstic de la patologia i es prenen les mesures preventives adients. En la segona visita es realitza la tartrectomia i la higiene dental. I, finalment a la tercera visita es fa el control de les genives.
  • Programa de la dona maltractada, disminuïts psíquics, persones sense recursos i persones amb alt risc social: cal adreçar-se personalment al servei d'odontologia on us informaran, juntament amb la treballadora social del centre,  de com funciona aquest programa.
© EAP Sardenya
C/ Sardenya, 466 · 08025 Barcelona · 93 567 43 80 · ajuda@eapsardenya.cat